Ved akut besøg hos en tandlæge er det rart med en tæt på

Ved akut besøg hos en tandlæge er det rart med en tæt på

Mange ting kan man planlægge sig ud af og se komme på afstand, andre ting opstår så akut eller i hvert fald så hurtigt og næsten tilfældigt, at man er i vildrede, når man skal finde ud af, hvad man gør nu, når der ikke var tid til at planlægge sig ud af problemet.

Dette kan blandt andet ses ved et tilfælde som, at man oplever pludselig tandpine af den slags, der er så invaliderende, at det går fra en stor smerte og udvikler sig til at være noget, hvor man ikke kan tænke på andet konstant.

Det ødelægger ens nattesøvn, og man kan dårlig fungere på arbejdet på grund af de store smerter, og familien kan også mærke ens irritation, som er fuldt forståelig og begrundet.

Men man skulle helst ikke nå så langt ud, at man er nødt til at gå med dette problem i flere dage, så man næsten har lyst til at slå tænderne ud med en hammer eller bedøve sig med stoffer for ikke at mærke smerterne.

Desværre er det bare ofte tilfældet, når man skal have en akut tid hos ens tandlæge: man bliver mødt med en lang kø, og hvis man er heldig, kan man få en tid om flere uger.

Det føler tandlægens sekretær måske er hurtigt, men som patienten, der skal få en hverdag til at hænge sammen med de her problemer, så er det næsten ubærlig lang tid.

Men sådan er det heldigvis ikke, hvis du har tandlæge hos PLUS1.dk.

De har mange afdelinger landet over, og så er der stor garanti på at komme til rigtig hurtigt, når der er problemer med dine tænder, tandrødder og gummer eventuelt.

Så skal du heller ikke bruge tid og problemer med at finde ud til en tandlæge langt væk, da du stort set altid kan finde en tandlæge i dit nærmiljø.