Skoda Fabia – bedste brugtbil i 2006

Skoda Fabia - bedste brugtbil i 2006

Brugtvognsmarkedet kan godt gå hen og vise sig at være en veritabel jungle, når man ikke rigtig har begreb skabt om biler, og ikke ved, hvad man skal kigge efter. De fleste har dog en ret god idé om, hvilken størrelse bil, de gerne vil anskaffe. Og hvis du er en af dem, som leder efter en lille, fornuftig mini bil, er det meget sandsynligt, at den kendte og elskede Skoda Fabia er lige noget for dig.

En brugt Skoda Fabia er driftssikker og energieffektiv

Den lille og adrætte Skoda Fabia har, siden sin fremkomst på markedet i 1999, vundet stor popularitet verden over. I 2006 modtog Skoda Fabia prisen som Årets Brugtbil – en særlig kåring, som tager udgangspunkt i mange af de faktorer, som vægter højt ved køb af brugt bil, for eksempel driftsomkostninger, komfort, og ekstra udstyr. Skoda Fabia er generelt en bil med rigtig mange muligheder – de nyeste modeller kommer med top of the line avanceret udstyr som for eksempel front assistent, og med mulighed for træthedsovervågning eller fartbegrænser.

Ekstra udstyret i en Skoda Fabia holder et ret højt niveau, og udgør sammen med den høje grad af komfort og køreglæde, den gode brændstof økonomi og den utroligt lave pris på reservedele til Skoda Fabia en del af den store faktor, som bidrager til bilens høje popularitet. Dertil kommer, at en Skoda Fabia – også en brugt model af slagsen – kan køre temmelig langt mellem servicetjeks, hvilket også bidrager til de lave driftsomkostninger. Så selv om Skoda Fabia måske er lidt dyrere end andre minibiler i sin klasse, udlignes dette til fulde ved de lave efterfølgende udgifter til vedligeholdelse.

Brugt Skoda Fabia? Find den online hos forhandler hos Biltorvet.dk

Hos Biltorvet.dk finder du den største samling af annoncer med brugt Skoda Fabia fra forhandlere over hele Danmark – klik ind og se dem alle!