Sådan kan zoneterapi hjælpe dig med en række lidelser

Sådan kan zoneterapi hjælpe dig med en række lidelser

Lider du af så forskellige lidelser som stress, barnløshed, blærebetændelse eller rygproblemer, kan du i alle tilfælde få hjælp til dem med zoneterapi. Det er en terapiform, der tager udgangspunkt i, at punkter i dine fødder er forbundet til andre punkter i din krop. Dermed kan en zoneterapeut ved at trykke på punkterne hjælpe med at lindre smerter eller forbedre tilstande, så din krop kommer i bedre balance. Fordi hvert punkt i fødderne er forbundet med så mange forskellige andre punkter, er det netop muligt for dig at få hjælp til en række meget forskellige sygdomme og lidelser. 

Der findes en række forskellige steder, hvor du har mulighed for at få zoneterapi. Bor du i det nordvestlige Jylland, kan du med fordel få zoneterapi i Thisted. Det kan du hos staerkhelse.dk. Det er en klinik med dygtige og kompetente behandlere. Alle behandlerne er RAB certificerede. Det vil sige, at de er Registerede Alternative Behandlere. Det giver dig en ekstra sikkerhed i forhold til deres kvalitetsniveau. 

Måske tænker du, at det lider lidt som noget hokus pokus, at det skulle hjælpe dig at få masseret nogle punkter i fødderne, for at du kan få det bedre på andre måder. Måske tænker du derfor, at zoneterapi ikke lige er noget for dig. 

Det er rigtigt, at det kan lyde som noget hokus pokus. Men det er det ikke. Zoneterapi har været benyttet som behandling i mange tusind år. Den bygger på ideen om, at mennesket udgør et hele, og at det er muligt at påvirke det hele netop ved at trykke på forskellige punkter på kroppen. 

Selv hvis du er skeptisk, kan det være en god ide for dig, at du prøver det af. Dermed kan du finde ud af, om det virkelig hjælper eller ej. Hvis du lider af smerter eller stress, hvad har du så egentlig at miste ved at prøve det?