Når der behov for maling af badekar

Når der behov for maling af badekar

Nu rækker du måske fingeren i vejret og påpeger, at man altså ikke kan male et badekar, for hvis man bruger badekaret regelmæssigt, så kan malingen ikke sidde ordentligt fast.

Plus, hvis man maler et badekar, er overfladen ikke af den type, der kan holde på malingen.

Og så er det sikkert ikke sundt at nedsænke ens nøgne krop i et badekar med vand, der har maling i sig.

Vi mener dog ingenlunde, at man skal male – eller få foretaget en maling – af ens badekar med konventionel maling.

Vores fokus er her, at man får foretaget en Emaljering af badekar, som faktisk er en anden betegnelse for det, at man maler badekaret, selvom der er tale om en helt anden type overfladebelægning og farve end den, du sikkert kender fra husmaling.

Det er helt forståeligt, at du ikke var klar over dette, for det er også noget, som fageksperter hovedsageligt begår sig med, og dem vil vi komme ind på i slutningen af denne artikel.

Men som det første kan vi jo komme nærmere ind på, hvorfor man vælger at ‘få malet’ ens badekar.

Her kan man faktisk godt inddrage den sammenligning at male huse eller vægge, for hvorfor gør man dette?

Det er enten for at rette op på skader, farve op med den oprindelige farve eller få en anden ønsket farve.

Og det samme gør sig sådan set gældende med en emaljering af et badekar. Med den metode kan man rette op på slitage, revner og skår, så badekaret kan fremstå som næsten nyt.

Netop de færreste mennesker kender til den løsning, hvorfor de ofte vælger at udskifte badekaret, selvom de kunne have sparet sig denne proces og pengene ved blot at få lavet emaljering af badekaret.

Hvis du vil blive klogere på emnet, som vi lovede at komme ind på, så skal du besøge Ny-emalje.dk, som vi har linket til tidligere i denne artikel.