Lær dansk til genoptræning eller vedligeholdelse

Lær dansk til genoptræning eller vedligeholdelse

Et af de første tegn på, at man er ved at få en blodprop, er faktisk, at man begynder at snøvle og ikke kan sammensætte sætninger korrekt på ens modersmål eller noget andet sprog for den sags skyld – man begynder ganske enkelt at vrøvle.

Heldigvis kommer sproget ofte tilbage igen til en, og man kan huske, hvordan man snakker – i dette tilfælde – dansk, formulerer sig, udtaler sig og sætter sætninger sammen.

Men nogle gange kan man også være ude for en ulykke, hvor der måske sker en fysisk skade på ens hals, løber, kæbeparti eller lignende, så man har brug for en talepædagog eller ligefrem har mulighed for at skulle lære dansk igen.

At lære dansk igen kan også blive nødvendigt, hvis man for eksempel oplever en anden form for sygdom, der sætter sig på taletøjet med videre, så man er nødt til at holde dette ved lige, eller måske oplever man ligefrem demens, alzheimers eller lignende, så man er nødt til at øve sig på det danske sprog.

Dette kan man jo så lige så godt gøre sammen med professionelle, der ved, hvordan man benytter sig af det danske sprog korrekt og kan forklare dig, hvordan udtalen er på de bestemte ord, og ikke mindst kan de forklare sig, hvorfor sætninger er sat sammen, som de er.

Det er jo ikke altid, at ens venner og familie kan forklare en det, og de er jo også påvirket af deres dialekt, jargon med videre, som måske ikke er det bedste udgangspunkt at lære dansk fra.

Derfor kan man i de situationer, hvor man skal genoptrænes i dansk eller lære det på ny benytte sig af Fegu-Hellerup.dk til at lære en dansk.

De har meget erfaringer med at lære dansk til både nybegyndere og øvet – og er du i en speciel situation, kan de nok også hjælpe dig.