Fiskeri kan give et godt tilskud af friske fisk til husholdningen

Fiskeri kan give et godt tilskud af friske fisk til husholdningen

For nogle er det at fiske bare en hobby. De slipper endda fiskene løs igen, når de har fanget dem, fordi de ikke vil spise dem. Men for andre er det sjovt at hyggeligt at spise de fisk, som de fanger. De giver et godt tilskud af fisk til husholdningen. Friskfangede fisk i en god kvalitet kan ellers være dyre for dig at købe. Hvis du holder af at fiske og har mod på at lære at filetere en fisk, er det derfor oplagt for dig, at du prøver at gøre din hobby til en mere seriøs affære. 

Hvis du har været lystfisker i mange år, har du sikkert allerede en del af udstyret til at komme i gang med at fiske. Dermed er det oplagt for dig, at du bare supplerer med de få ting, som du har brug for. Det behøver derfor ikke at være et større udstyrsstykke for dig at komme i gang med at fiske. Læs mere her

De seneste år er der flere og flere, der er begyndt at gå op i, hvordan de kan skaffe deres mad på egen hånd. Det kan være ved at have en køkkenhave, gå på jagt, samle svampe om efteråret og altså også at tage ud at fiske. Der er nemlig noget helt særligt ved det med at skaffe maden selv. Du ved, hvordan at fisken har levet et frit liv, indtil du fangede den, og du er sikker på, at den er blevet slået ihjel på en human måde. 

Når du køber fisk i supermarkedet, kan det være svært for dig at gennemskue, om det er opdrættet fisk eller ej. Opdrættede fisk har slet ikke de samme forhold som vilde fisk, og de har derfor ikke den samme smag. Hvis du gerne vil have fisk, der har haft det godt, skal du gå efter vilde fisk – og så kan du jo lige så godt fange dem selv. 

Få mere information på https://hobbybloggen.dk/