Få malet dit træværk af en maler

De fleste hus eller sommerhusejere har også en terrasse og noget af det de fleste elsker er at sidde på deres træterrasse på de varme sommerdage og nætter. Men en træterrasse skal passes og vedligeholdes hvis den ikke skal rådne. Det tager tid og det kan være svært at finde den tid og energi et sådan projekt tager. Derfor kan en løsning være at få et malerfirma i Nærum til at stå for at male terrassen. 

Inden den males og især hvis der er gamle malerrester på terrassen er det en god ide at starte med at få terrassen sandblæst. En sandblæst terrasse er ikke fuld af maling, snavs og grimme glatte grønne alger. Det betyder også at det er nemmere at se om det er nødvendigt først at udskifte nogle planker eller søm først inden der males.

Husk også at det er vigtigt at der bliver brugt fint sand, da træet ellers kan blive ødelagt. Det er også vigtigt at træet får tid til at tørre, inden der males.

Valg af maler

Da det er så skønt at sidde på terrassen om sommeren, er det også vigtigt at det er den rigtige maler der varetager opgaven, så den holder så længe som muligt. Brug derfor den tid det tager at finde den rigtige fremfor blot at ringe til at ringe til den første og bedste. Ring eller skriv til mindst 3 forskellige malerfirmaer og bed dem om at komme med et skriftligt tilbud.

Husk at det skal være et tilbud hvor der også står hvilken type maling de bruger. En god kvalitetsmaling vil betyde at der går længere tid inden det igen er nødvendigt at male, modsat hvis det er en maling af dårligere kvalitet. Derfor er det ikke nok blot at kigge på tilbudet og finde det billigste tilbud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *