Få luksus og wellness i hjemmet med maling af badekar

Få luksus og wellness i hjemmet med maling af badekar

Et lækkert badekar kan, såfremt det er intakt og har en vis størrelse, udgøre den perfekte ramme for den lille hverdags luksus. Flere og flere mennesker har fået øjnene op for de mange muligheder, et badekar i eget badeværelse kan byde på.

Børnefamilier kan have daglig glæde af et rigtigt badekar, når de små skal vaskes, frem for en balje i brusekabinen. De fleste børn elsker at pjaske rundt i et rummeligt badekar med deres badedyr og sæbe bobler. Og når de små er lagt i seng efter deres aftenbad, er det de voksnes tur til at nyde badekarret, som med få midler kan omdannes til en skøn hjemmespa.

Det kræver blot et badekarfuld varmt vand, nogle velduftende urter samt blødgørende olier og salte, stearinlys (eventuelt tilsat duft) og blid, dæmpet musik. Så er scenen sat for ren afslapning og afstressning. Og i modsætning til en wellness klinik eller en spa afdeling på et hotel, er du selv herre over, hvor længe – og hvor ofte – denne seance skal foregå.

Gør badekarret lækkert og indbydende med maling af badekar

Det er dog så som så med luksus elementet, hvis dit gamle badekar er tydeligt mærket af tidens tand. Et badekar, hvor emaljen lider under årevis af slitage, vil fremstå plettet og ru i overfladen på særlige steder – typisk foran afløbet og rundt om rørene. Disse misfarvninger skyldes kalk og okker, som aflejrer sig i den slidte emalje, og som gør badekarret grimt at se på og ubehageligt at røre ved.

Til alt held kan disse plamager, som ikke lader sig fjerne ved almindelig rengøring, elimineres ved en re-emaljering – eller maling – af badekar. Hvis du overlader opgaven til en faglært håndværker, er du garanteret det smukkeste og mest ensartede slutresultat – og du kan hoppe i dit skinnende nye badekar igen efter kun 24 timer!

Få et tilbud på maling af badekar på badekarsmaler.dk