Få en god og billig gulvafslibning Frederiksberg

Afslibning af gulve er en behandlingsmetode, som de fleste trægulve kan tåle. Ved en gulvsafslibning fjernes kun det aller øverste af træværkets overflade – cirka 2 – 3 millimeter. Det er her, de værste skader i form af skæmmende ridser, mørke aflejringer og skjolder fra spildte væsker samt øvrige misfarvninger, for eksempel fra solfalming, sidder. Det er også her, den grimme, grålige film fra nedtrådt skidt og støv bliver indlejret i den sarte overflade, når gulvets beskyttende belægning af olie, lak eller sæbe slides bort. Og dette sker uvægerligt med tiden – især hvis du har været sløset med gulvets beskyttende pleje og behandling igennem en længere periode.

Hvorfor skal jeg vælge en gulvafslibning?

I langt de fleste tilfælde kan problemerne klares med en grundig og effektiv gulvafslibning. En gulvafslibning er langt mere skånsom for gulvet, end en gulvafhøvling – ved en gulvafslibning fjernes kun det øverste par millimeter af træværket, således at de overfladiske skrammer, ridser, skjolder og misfarvninger forsvinder. Det er nemlig som oftes sådan, at det, der gør gulvet grimt og trist at se på, er småskader, som opholder sig i de øverste 1 – 2 millimeter af gulvets overflade.vDenne type behandling kan lagt de fleste typer trægulv tåle – i modsætning til en gulvafhøvling, som er langt mere indgribende og omfattende.

hvad sker der ved en professionel gulvafslibning?

Når du vælger en professionel gulvafsliber til at forestå afslibning af dit gulv, vil vedkommende kunne opnå langt bedre resultater, end du selv vil kunne. En erfaren gulvmand kan hurtigt vurdere, hvor meget der skal slibes af dit gulv. Han kender maskineriet, og vil kunne levere et pænt og ensartet resultat – også helt inde i krogene, hvor det ellers er svært at komme til. Efter selve afslibningen vil gulvmanden behandle dit gulv med en plejende og beskyttende efterbehandling efter dit eget ønske – for eksempel lud, sæbe, lak eller olie. Læs mere om gulvafslibning på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-gulvafhoevling/afslibning-af-gulve/