Få dine damesko til at passe

Få dine damesko til at passe

Som kvinde er du nok ingenlunde ligeglad med, hvilket slags fodtøj du sætter dine fusser ned i i løbet af en dag.

Du har måske ligefrem nogle arbejdssko, nogle joggingsko, nogle sutsko, højhælede sko, kondisko, træsko, crocs, sandaler – og så mange flere typer under samme kategori.

For du kan lide at have sko og have mange at vælge imellem, der kan være med til at fortælle omverden, hvilken type kvinde og humør du er i i dag.

Og så er det selvfølgelig det praktiske i at have de forskellige sko på på forskellige tidspunkter. Du ville næppe tage sutsko på på arbejdet, og mange kvinder er da også glade, hvis der ikke er dresscode om at have for eksempel højhælede sko på på arbejdet, så de kan have nogle mere afslappede sko på, mens de arbejder.

Det er heller ikke utænkeligt, at du som kvinde skifter mellem mange forskellige skotyper i løbet af en dag, hvor du nok vågner op med sutsko, tager nogle andre på på vej til arbejdet. Så skifter du måske til arbejdssko, og når du så er hjemme, gider du måske ikke have nogle sko på i et stykke tid.

– lige indtil du skal til fin middag om aftenen og ikke bare har tøj-krise, men også sko-krise.

Men det er nemlig også det, som kvinder er så gode til: At vælge sko til den rette sammenhæng og den rette anledning.

Der er vi mænd mere gode til at hoppe i det, vi er vant til, og ofte skal kvinderne hjælpe os med at vælge sko.

Her skal kvinderne – ligesom mænd – huske på, at sko skal gås til. Hvis de gnaver lidt i starten, så gør det ikke noget, da de kan blive bedre med tiden. Hvis de gnaver for meget, så skal man måske finde nogle andre.

Ligeledes skal kvinderne jo også huske, at en lang dag i højhælede sko ikke duer. Der skal vælges nogle sko, man kan holde ud at gå i hele dagen og i lang tid.

Leder du efter gode, nye damesko? Så kig her: https://www.romershoes.com/