En hobby kan være en spændende fisketur for dig og vennerne!

En hobby kan være en spændende fisketur for dig og vennerne!

Kan vi ikke godt ret så hurtigt blive enige om, at vi mennesker er dårlige til at være sociale sammen?

Tænk bare på, hvis der skal være hyggeaften, familiemiddag eller andet, hvor man har gjort klar til hyggen, skal tilbringe timer sammen og have det sjovt, og hvad sker der så?

Jo, folk tager deres telefoner frem, de svarer lidt fraværende, de mumler, og det er helt sikkert ikke til stede.

Eller, jo, det prøver de at vise for deres følgere, hvor de deler et billede af, hvordan man, åh, og, ih, altså bare hygger sig med familien, vennerne eller familien – og så skal man lige finde det rette filter, hashtags, uploade og følge med i, hvor mange likes man får.

Man er i hvert fald ikke med i det sociale, der foregår omkring en, fordi man er mere optagede af, hvad de andre på de sociale medier lavede, som man så kan føle, at man misser; men selv hvis man var der, så ville man bare stadig tjekke telefonen – og sådan kan det blive en ond spiral.

Nej, vi burde til at finde nogle aktiviteter sammen, der kræver, at man ikke kan tage telefonen frem: man burde faktisk stå i vand til livet.

Det er nemlig rigtigt, vi foreslår dig noget så gammeldags som, at du tager ud i naturen for at fiske alene eller sammen med andre, du holder af.

Dette behøver sådan set ikke være for, at I partout skal fange nogle fisk eller konkurrere om, hvem der kan finde den største og så videre, men mere for at komme væk fra alt det elektroniske og være tætte på hinanden, uden teknikken skal fange jer.

På den måde får man kombineret det at være ude i naturen med, at man forsøger at være lidt social på en gammeldags måde, som vi efterhånden trænger en del til!