En fotokalender til familiens fornøjelse

En fotokalender til familiens fornøjelse

Det er blevet lidt en saga blot med at have fysiske billeder liggende.

De fylder for meget i forhold til de digitale billeder, men ofte hænger det også sammen med, at om man så lagde billederne ind i en skrapbog, fotoalbum eller bare i en kuvert, så blev de ofte gemt væk, og man glemte alt om dem.

Man mente længe, at det var så smart, at man bare kunne have billederne liggende på ens computer, nu hvor man alligevel ikke længere var afhængig af et bestemt antal billeder på en film, der skulle fremkaldes.

Men ofte skete det, at den computer eller harddisk brændte sammen, og man havde glemt at lave back-up. Så var de billeder pludselig tabt for evigt.

Desuden gjorde man sig ikke længere umage for at tage et godt billede, fordi man bare kunne knipse løs, og man havde ofte en håndfuld billeder af det samme motiv, hvor der blot var ændret mindre detaljer.

Hvorfor ikke forene lysten til at udvælge de bedste billeder og have dem til skue fremme, så man selv, hele familien og gæsterne kan se dem?

Vi taler ikke om, at du printer billederne ud på dårligt papir og indrammer dem. Vi taler om, at du laver en fotokalender, hvor du udvælger billeder, der betyder noget for dig og din familie, hvor du samtidig kan vælge designet til, hvordan dagsoversigten skal være.

På den måde får du et motiv, der forandrer sig hele året rundt, og man kan sidde sammen med resten af familien og blive enige om, hvilke motiver der er bedst, og hvilke der egner sig til den enkelte måned.

Nu påpeger du måske, at du ikke har de store evner i at lave en fotokalender, men det findes der heldigvis online-svar på, hvis du følger linket herover.

Så skal du kun koncentrere dig om det sjove: At udvælge de bedste billeder!