Bananpandekager er også pandekager

Der er en grund til, at det er Rasmus Klumps yndlingsspise: Pandekager med syltetøj.

Pangekager smager bare så hjemligt og hyggeligt, og pandekager har endda gjort så stort et indtog på madbordet, at de kan bryste sig af at være et af de få måltider, man både kan finde i en version til aftensmad, såkaldte madpandekager, og så dessertvarianten, der meget passende ofte bliver kaldt dessertpandekager.

Enhver bagekone med respekt for sig selv kan sit bagværk så godt, at hun let og elegant kan trylle nogle lækre pandekager frem, som måske endda får en rotation i luften for at imponere store som små.

At pandekager er så populære medfører også, at der findes mange forskellige varianter af den lækre spise, at man næsten kan være sikker på, at det varierer fra familie til venner og bager til café.

Det er jo altid en smags sag, hvilke slags typer pandekager, man foretrækker. Man kan være den type, der sværger til én specifik opskrift til pandekager, og så er der de andre mennesker, der kaster sig over forskellige varianter til både hjemmebag og køb udefra, når der skal mæskes i pandekager.

En af de mange former for pandekager, der findes, er versionen med banan. Hvis man skal være konservativ, kan man sige, at den form lige er skridtet over den klassiske pandekage, men varianten med banan har eksisteret længe.

Man kan lave den ved, at fyldet består af skriver af banan, men man kan også prøve kræfter med at lade pandekage-blandingen bestå af moste bananer, inden man begynder på at stege dem enkeltvis på stegepanden.

Det skal dog lige understreges, at selvom man tilfører pandekagerne bananer, så er det ikke ensbetydende med, at man har en sund variant, da de ofte er godt med fedt og kulhydrater i bananpandekager.

Vil du også lave bananpandekager? Så kan du finde en god opskrift her: https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/14172/bananpandekager